Peogalerii: Dändi Onegin esmakordselt Taboos ja sekspommid Teatris!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel 11.oktoobril ootas esmakordselt Klubis Taboo külla ehtne vene dändi Onegin. Vene dändi  suur avaüritus möödus eriti kaunite külaliste ja VIP-ide seltsis, kes pidutsesid tabudeta kuni kella seitsmeni hommikul! Piltide kajastust Oneginist pole, sest Klubi Taboo jätab fotograafi ukse taha!

Samuti meelitas Klubi Teater külalisi reedel ka uhiuue üritustesarja Pin-Up, kus oma ajastu sekspommid võlusid publikut nostalgilise muusika rütmides, meenutades vanu hitte uues kuues.

Pidu oli rahvarohke ja meelitas kohale hulgaliselt Pin-Up külalisi, kes osalesid ka eriti pöörasel vene dändi Onegin peol.

Klubi Teatri esist kaunistasid võluvad vanaaegsed autod LaitseRallyPargist koos šarmikate Pin-Up kaunitaridega.. Klubi interjöör koos autode ja võluvate diivadega viis külalised ajas tagasi ja pakkus eriti glamuurse ning meeldejääva õhtu.

Üllatusena astusid baariletile kaunid Pin-Up diivad Gerli A. Chantelle luksuslikus “Diamonds des Merveilles” kollektsioonis.

Pin-Up pidu olid uudistama tulnud ka unistuse prints Roberto De Silvestri, ärinaised Iris Tomson ja Piia-Maria Collist ning paljud teised.

Järgmine Pin-Up juba novembris! Sel reedel, 18.oktoobril Dom Party Asia. Laupäeval, 19.oktoobril suviselt särtsakaks Tropicana pidu.

Samuti ootab Onegin juba novembris oma järgmisele rikkalikule peole, kus pidu on tabudest vaba ja kestab taas varahommikuni!

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles