«Kodutunne» kingib ühele perele päris oma kodu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutunne
Kodutunne Foto: Kanal 2

Sel telehooajal kingib «Kodutunde» saade ühele perekonnale päris oma kodu.

Kõik need pered, kes on oma kodu õnnetul põhjusel kaotanud või, kellel polegi kunagi oma päris kodu olnud, on oodatud endast märku andma oktoobrikuu jooksul aadressile kodutunne@kanal2.ee.

«Kodutunne» aitab inimesi, kes saatuse keerdkäikude tõttu on raskustesse sattunud, kelle elamistingimused on kergelt öeldes kehvad või on oma kodu sootuks kaotanud.

Sel sügisel teeb «Kodutunne» midagi ennekuulmatut ja kingib ühele perele päris oma kodu.

45m2 täielikult renoveeritud ja sisustatud majaosa, mille juurde kuulub ka tükike maad, asub Järvakandi keskuses. Korteris on nii mööbel kui ka kodutehnika.

Kohalik vallavalitsus garanteerib pere lastele vastavalt vajadusele lasteaia- ja koolikohad, töökohad vanematele ja sõbraliku atmosfääri ning elukeskkonna. Et kodu ikka õigete inimeste kätte satuks ja seda kurjasti ei kasutataks, ei saa korterit müüa või muid tehinguid teha kümme aastat.

Kui sa tead kedagi, kel pole oma kodu kuid ta on seda igati väärt, siis anna sellest meile teada kodutunne@kanal2.ee või saada kiri Maakri 23a, Tallinn, «Kodutunne» oktoobrikuu jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles