Pyongyangi elanikud võivad kanda varsti Björn Borgi aluspesu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Korea Pyongyangi elanikud võivad kanda varsti Björn Borgi aluspesu
Põhja-Korea Pyongyangi elanikud võivad kanda varsti Björn Borgi aluspesu Foto: SCANPIX

Rootsi aluspesufirma Björn Borg võib Põhja-Korea pealinna saata «armastuse pommi» suure hulga aluspesu näol.

«Pesupommi» saatmine põhjakorelastele on osa firma sügiskampaaniast «Björn Borg Says JA to Weapons of Mass Seduction» (Börn Borg ütleb jah massivõrgutamise relvale), edastab The Local.

Need võrgutamisrelvad on 450 paari meeste ja naiste aluspükse.

«Meie internetikampaania eesmärgiks on lasta inimestel määrata paik, kus vajatakse võrgutamist ja armastust. Seal paiskame alla 450 paari aluspükse,» sõnas firma Björn Borg turundusjuht Jonas Lindberg Nyvang.

Ta lisas, et kõige enam on nad saanud tagasisidet Lõuna-Korea elanikelt. Lõunakorealased soovivad, et see aluspesu saadetaks Põhja-Korea pealinnas Pyongyangi, et sealsed elanikud saaksid kanda seksikat Rootsi aluspesu.

«Me ei tea veel, kas Pyongyang võidab, sest kampaania kestab veel 16 päeva. Praeguse seisuga Põhja-Korea siiski juhib. Teisel kohal on üks Rootsi Chalmersi tehnoloogiaülikool, mis saub Göteborgis,» sõnas Nyvang.

Rootsi aluspesufirma plaanib püksilaadungi saata 31. oktoobril ja kui Põhja-Korea hääletuse võidab, siis saavad Pyongyangi elanikud need pesuesemed.

«Meil ei ole veel selget plaani, kuidas aluspesu Põhja-Koreasse toimetada, kuid me juba otsime viise. Kui Põhja-Korea saab võidu, siis me teeme kõik, et põhjakorealased saaksid Rootsi aluspesu,» sõnas Björn Borgi globaalturunduse juht Lina Söderqvist.

Enamik Põhja-Korea kohal alla lastud asju on saadetud Lõuna-Koreast õhupallide abil.

«Meil ei ole esindust ega kauplusi Lõuna-Koreas. Kuid lõunakorealased on samas väga huvitatud, et meie tooted jõuaks Põhja-Koreasse,» lisas esindaja.

Björn Rune Borg (sündinud 6. juunil 1956 Stockholmis) on Rootsi tennisist.

Borgi peetakse aegade parimaks tennisistiks Euroopas. Borg võitis lühikese karjääri jooksul kokku 11 suure slämmi turniiri - Wimbledoni viis korda ja Pariisi Roland Garrosi rekordiliselt kuus korda.

Ta on International Tennis Federationi maailmameister aastatel 1978-1980. Borg võitis ühtekokku 73 ATP turniiri.

Hiljem sai temast ärimees. Tal on kaubamärk Björn Borg, mille all toodetakse aluspesu, aksessuaare, päikeseprille, jalatseid ja parfüüme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles