Avalda arvamust: kuidas meeldis «Eesti tippmodelli» avasaade?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval sai hoo sisse «Eesti tippmodelli» teine hooaeg, kus tutvustati sadade neidude seast väljavalitud 12 tüdrukut.

Tüdrukuid tabas ees rabav üllatus - majas ootas neid meesmodell Aleksei, kes teatas, et ta hakkab seal elama nagu tüdrukudki.

Avalda arvamust - kuidas meeldis hooaja avasaade sulle? Milline tüdrukutest jättis kõige parema mulje?

Mis saade on «Eesti tippmodell»?

«Eesti tippmodelli» võistlejad elavad kuu aega luksuslikus mereäärses villas külg-külje kõrval, lähevad läbi tulest ja veest, on silmitsi modellimaailma võlude ja valudega ning püüavad ellu jääda võistluslikus igapäeva-keskkonnas, kust vaid üks väljub võitjana.

Igas saates läbivad nad erinevaid õppetükke - poodiumil kõndimine, professionaalne jumestuskoolitus, stilistika õppetunnid, stuudiopildistamine, telereklaamid jpm.

Võistlejaid hindavad ja õpetavad oma ala tuntuimad eksperdid ja moegurud. «Eesti Tippmodelli» saatejuht ja üks kohtunikest on tuntud moedisainer Liisi Eesmaa. Tema kõrval langetab saatuslikke otsuseid legendaarne moefotograaf Toomas Volkmann ja rahvusvahelise kogemusega tuntud moeajakirjanik Urmas Väljaots. Igas saates on ka külaliskohtunikud.

«Eesti tippmodell» on Kanal 2 eetris esmaspäeviti kell 21:30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles