Maavalitsus korraldab õnneliku pereelu infopäeva

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perekond.
Perekond. Foto: SCANPIX

7. aprillil toimub Lääne-Viru maavalitsuses infoseminar "Õnnelik ja rahuldustpakkuv pereelu toetab sinu tööd ja karjääri", mille käigus tutvustatakse projekti "Töö- ja pereelu edukas ühildamine tööturul püsimiseks ja tagasi tööturule suundumiseks koostöös kohalike omavalitsuste spetsialistidega".


Ettevõtmise idee on teadvustada, et inimene, kes leiab toetust oma lähedastelt, tuleb paremini toime pingetega, mis kaasnevad hirmuga kaotada töö, tegeliku töökaotusega või uue töökoha leidmisega.



Infopäevale on oodatud kohalike omavalitsuste esindajad (lastekaitsetöötajad, sotsiaaltöötajad, sotsiaalnõunikud), aga ka perearstid, haiglate ja koolide psühholoogid ja psühholoogilised nõustajad, naistearstid, lastearstid, perearstid ja perearstide õed, ämmaemandad, tervise/inimeseõpetuse õpetajad, lasteaedade esindajad jt teemast huvitatud inimesed. Infopäev kestab kella 10-13.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles