Positivus festival 2014 toimub 18., 19. ja 20. juulil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Positivus 2013
Positivus 2013 Foto: Jelena Rudi

2014. aastal leiab Positivus festival taaskord aset kolmel järjestikusel päeval – 18., 19. ja 20. juulil.

Festival toimub kaheksandat korda ning peamiseks partneriks on seekord Lattelecom. Alates 21. oktoobrist saab osta festivalipasse ning esimese kolme päeva jooksul on hind eriti soodne.

Festivali peakorraldaja Girts Majors: «Ka 2014. aastal kestab Postivus festival kolm päeva ning pakub veel võimsamat ning värvikamat programmi kui varem. Koostöö Lattelecomiga tõstab festivali tehnilises mõttes kindlasti uuele tasemele, näiteks saame kasutada Lattelecomi TV-võimalusi. Selle tulemusena saab uue nime ka festivali pealava - suurimad staarid esinevad edaspidi Lattelecom’i laval. Sel aastal sai Positivus rohkem välismaist tähelepanu ja kiitust kui kunagi varem. Eestlasi oli külastajate hulgas umbes 4000 ning järgmisel aastal loodetavasti veel rohkem!»

Positivus on sel aastal Euroopa Festivaliauhindade jagamisel nomineeritud kahes kategoorias – «Parim line-up» ning «Parim keskmise suurusega festival».

Kandidaadid on valitud rahvusvahelise žürii poolt ning Positivus võistleb selliste festivalidega nagu näiteks Glastonbury, Roskilde, Latitude, Primavera, Rock am Ring, Sziget jt. Hääletada saab SIIT.

Alates 21. oktoobrist on võimalik osta kolme päeva jooksul festivalipääsmeid eriti soodsa hinnaga – Positivuse festivalipass maksab siis EUR 46.95, pass koos telkimisega EUR 52.65.

Alates 24. oktoobrist on festivalipassi hinnaks EUR 54.00 ning pass koos telkimisega hakkab maksma EUR 60.00.

Festivalipääsmed on müügil Piletilevi müügipunktides ja Piletilevi lehel, samuti Positivus festivali kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles