Prints William ja ta naine valisid poja ristivanemateks oma sõbrad

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William, hertsoginna Catherine ja nende poeg prints George
Prints William, hertsoginna Catherine ja nende poeg prints George Foto: SCANPIX

Briti prints William ja ta abikaasa, Cambridge`i hertsoginna Catherine eirasid sajanditevanust traditsiooni ning valisid oma poja, prints George`i ristivanemateks oma sõbrad ja endised ülikoolikaaslased.

Prints George sündis selle aasta 22. juulil Londonis ja ta ristitakse 23. oktoobril St. Jamesi palee kabelis, edastab news.com.su.

Briti kuningakoda ei ole George`i ristivanemate nimesid ametlikult teatavaks teinud.

Briti meedia andmetel on ristivanemateks printsi sõber Fergus Boyd, kellega William käis koos Šotimaal St. Andrewsi ülikoolis ning Catherine`i sõbranna Emilia d`Erlanger. Lisaks on veel kolmas ristivanem, kes on samuti Williami sõber – Hugh van Cutsem.

Briti väikse printsi täisnimi ja tiitel on George Alexander Louis, tema kuninglik kõrgus Cambridge`i prints.

Oletatakse, et Briti kuninglik paar valis oma poja ristivanemateks sõbrad, kuna see on tänapäevane ning tavaelule lähemal.

Väike prints George on aga Briti troonipärimise järjekorras pärast oma vanaisa, prints Charlesi ja isa, prints Williamit kolmas.

Varem on Briti kuningliku suguvõsa laste ristivanemateks olnud vaid siniverelised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles