Tila Tequila tegi supermarketis strippi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tila Tequila
Tila Tequila Foto: GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Scanpix

Ameerika seltskonnatähekesest Tila Tequilast ei ole tükk aega midagi kuulda ega näha olnud. Küllap nuputas tütarlaps hoolega, millise üllatusega seekord avalikkuse ette tulla.


Sest kui tulla, siis ikka mürtsuga. Tila nö pildile naasmist võib küllalt õnnestunuks pidada, sest tõsielustaari jahtivad piltnikud said ta kätte ühest supermarketist ja seda küllalt kentsakas riietuses, kirjutab Blick.

28-aastane Tila sahistas pikkade poeriiulite vahel, kandes musta tüllkleidikest, mille tagumine pool oli kui tigeda põrgukoera poolt ribadeks rebitud.

Osturetkele saabunud Tila käis ja hüpitas arbuuse, viskas pilgu vorstiletti ja pillas kogemata ühe vorstirõnga maha. Loomulikult kummardas ta seda siis ka üles võtma - ja unustas täiesti, mida ema talle kindlasti õpetanud oli: lühikeses seelikus ei kummardata, vaid kükitatakse.


Pilte Tila osturetkest vaata SIIT, SIIT ja SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles