Carola Madis sai seksika rolli «Ühikarottides»

Elu24
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carola Madis fotosessioonil LA-s
Carola Madis fotosessioonil LA-s Foto: Playboy
Kanal2 ülimenukas noorteseriaalis «Ühikarotid», kus kujutatakse ühiselamuelu kogu selle eheduses, hakkab peagi kaasa lööma ka hetkel USAs resideeruv Kanal2 reporter Carola Madis. 

«Ühikarottide» tegijad lennutasid mõneks nädalaks Eestisse Carola Madise, et salvestada temaga ette uue hooaja materjal. 

Elu24 uuris saate produtsendilt, Tuuli Roosmaalt, millist rolli  hakkab Carola «Ühikarottides» mängima. 

Tuuli: Lauri Pedaja ehk siis Staff on seriaalis selline sebija tüüp. Ta üritab pidevalt naisi ära rääkida, aga miskipärast see tal eriti ei õnnestu.

Mõtlesime tiimiga, et Staffiga võiks juhtuda selline lugu, et lõpuks paneb talle käpa peale hoopis mingi vanem rinnakas daam ning et see võiks vabalt olla Carola Madis. 

Carola!? Ta ei ole ju vana ega rinnakas?

Ahh, tänapäeva filmikunstis on kõik võimalik... Grimmiga võib teha imesid. Meie arvates on see hea valik, sest Carola pole suu peale kukkunud. Samuti tunneb tüdruk end kaamerate ees vabalt, tuleb ta ju otse Hollywoodist, kust on miskit kindlasti juba ka kõrva taha pannud.  

Carola, mis rolli Sulle «Ühikarottides» pakuti? 

Algul pidi olema õpetaja roll, aga viimasel hetkel mõeldi ümber. Nüüd olen kooli psühholoog. Ja kuna koolis on palju depressiivseid tegelasi, kaasaarvatud Lauri Pedaja ehk Staff, siis viimane tuleb minu vastuvõtule oma muresid kurtma. Mina pean Staffi lohutama ja lõpuks me armume. Kas pole armas?!

Carola, järsku algab sellest väikesest rollist Sinu tee suurele ekraanile? 

Kindlasti on sellest kasu. Kui naasen LAsse, siis võin tänu sellele saada varba isegi Hollywoodi ukse vahele. Ennegi on seriaalikangelastest saanud suured filmitähed.

Näiteks?  

No ma ei tea... Sealt «Vapratest ja ilusatest» või «Inetust Bettyst» on kindlasti mõni pääsenud ka suurele ekraanile...

 

Edu tulevasele filmidiivale ka Elu24 poolt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles