Järgmine rula- ja trikirattavõistlus Simple Session 14 toimub veebruaris

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmine rula- ja trikirattavõistlus Simple Session 14  toimub veebruaris
Järgmine rula- ja trikirattavõistlus Simple Session 14 toimub veebruaris Foto: Jaanus Ree

Järgmine rula- ja trikirattavõistlus Simple Session toimub Tallinnas Saku Suurhallis vahetult enne tulevast vabariigi aastapäeva, 22. ja 23. veebruaril 2014.

Võistlusele on oodata 180 tipp-võistlejat üle maailma ning oma võimaluse saavad ka parimad Põhja- ning Baltimaade sõitjad.

Võistlustele eelneb kaks treeningpäeva (20. ja 21. veebruar).

Võistlused toimuvad laupäeval ja pühapäeval, 22. ja 23. veebruaril: esimesel päeval kvalifikatsioonid ning teisel päeval finaalid. Pärast võistlusi, 24. veebruaril on Saku Suurhalli rajatav võistluspark avatud kõikidele huvilistele.

Piletid Simple Session 14-le tulevad müügile 1. detsembril.

Kogu võistlus saab taas olema täismahus jälgitav ka HD-veebiülekande vahendusel.

Simple Session sai alguse aastal 2000 Tartus ning on pärast 2004. aastal Saku Suurhalli kolimist kasvanud üheks maailma ekstreemspordikalendri oodatuimaks ja kajastatuimaks võistluseks, mis toob kokku oma ala tipptegijad ja tõusvad talendid igast ilma otsast ning annab kohalikele rulatajatele ja trikiratturitele võimaluse võistelda maailma parimatega.

Simple Sessionit peetakse üheks kõige rahvusvahelisemaks ekstreemspordisündmuseks maailmas - igal aastal osaleb võistlejaid umbes 30st riigist. Veebiülekanne võistlusest on ületanud juba miljoni vaataja piiri ning võistlust on lisaks kümnetele ajakirjadele ja veebiportaalidele kajastanud telekanalid Extreme Sports Channel, Eurosport, ESPN, Fuel TV, Fox Sports ja MTV.

Simple Session 14 järjepidevalt avalikustuva võistlejate nimekirja, programmi ja uudistega saab kursis püsida Simple Sessioni kodulehel, Facebookis ja Twitteris.

Simple Sessioni peatoetaja on Nestlé Lion.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles