Interpol otsib narkoparunist modelli

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Interpol otsib narkoparunist modelli
Interpol otsib narkoparunist modelli Foto: AFP/SCANPIX

Rahvusvaheline politseiagentuur Interpol kuulutas tagaotsitavaks 30-aastase Angie Jeaneth Sanclemente Valencia.

Ametivõimude kinnitusel juhatab see aluspesumodell narkogängi, mis tarnib narkootikume Argentinast Euroopasse, kirjutab CNN.

Narkootikumide vedajateks on rahvusvahelisel areenil tegutsevad modellid.

«Meile teada olevatel andmetel on Sanclemente Valencia narkootikumide salakaubandusega seotud ja tema puhul võib tegemist olla ühe juhtfiguuriga,» jäi Argentina politsei esindaja napisõnaliseks.

Sanclemente Valencia gängist on siian tabatud kuus inimest, kellest neli on naised.

Arreteeritute hulgas on ka 21-aastane modell Maria, kes jäi Buenos Airese lennujaamas möödunud aasta detsembris vahele. Ta püüdis Mehhikosse Cancuni toimetada 55 kilogrammi kokaiini.

USA narkootikumide vastu võitleva ametkonna andmetel maksab selline kokaiinikogus Euroopas või Põhja-Ameerikas neli miljonit dollarit.

Sanclemente Valencia sai kuulsaks 2000. aastal kui ta võitis Colombia Queen of Coffee iludusvõistluse. Ta oli siis 20-aastane. Hiljem ta kaotas oma tiitli, kuna kohtunikud said teada, et ta on abielus.

Sanclemente Valencia töötas modellina, kuid üsna varsti hakkas tegelema ka narkootikumidega.

Fotot vaata siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles