Nõia-Ints andis Rakvere poistele kere peale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõia-Ints Tõehetke saates
Nõia-Ints Tõehetke saates Foto: Karli Saul
Elu24 saabus vihje, et Nõia-Ints käis reedel 26. märtsil Rakvere pubides auru välja laskmas ning andis kahele kohalikule noormehele õhtu lõpetuseks ka piki hambaid. Intsu asemel löödi aga baarist välja hoopis kaks kannatanut.

Elu24 uuris staarnõialt, kas jutt vastab ikka tõele. 

Nõia-Ints, käisid möödunud reedel Rakvere Virma pubis ja andsid kuulu järgi kahele sealsele noormehele, Sander Suuderile ja ühele tema sõbrale vastu lõugu?

Jah, kuna need kutid küsisid mult: «Kas sa arvad et sa oled kõva mees nüüd, kuna oled eksvang ja telestaar?»

Mis sind koos sõpradega Rakverre tõmbas ja kus Inga oli? 

Olime lihtsalt kaks päeva Rakveres. Seal sai enamik baare ja pubisid läbi käidud. Kõik oli väga meeldiv, rahvas võttis mind väga viisakalt vastu ja kõik olid sõbralikud.

Ainult ühes baaris kukkus üks kohalik noor tõuklema. Noh, kas just kaklema... Intsident oli, aga see oli suht väike... Muidu Rakvere mulle meeldis, selline armas väike linn, kõik on käe ja jala ulatuses.

Aga Ingat polnud kaasas, ta ju käib meil nüüd tööl... 

Ja baarist ei visatud välja mitte Sind, kui lõuga andjat, vaid hoopis noormehed, kes
kannatada said?

No nad olid ise tõuklemises süüdi. Põhjus oli, et miks ma olen nii tattoosid täis, et kas ma olen mingi kõva mees nüüd!!! Lihtsalt poistele ei mahtunud pähe, et ma nii kuulus olen...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles