Mart Sander käis CC Plaza staarikabiinis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staarsander alias Mart Sander
Staarsander alias Mart Sander Foto: elu24.ee
Telenägu, muusik, meelelahutaja, estraaditäht, galerist ja pühapäevamaalija Mart Sander käitub igas olukorras, kui tõeline STAAR. «Isegi kinos oma põit kergendades ei lepi filmigurmaan vähema kui staartualetiga,» pajatas Elu24le koos Mardiga CC Plaza kino tualettruumi jaganud filmihuviline Albert. 

Albert: Oli 23. märts ja teisipäeva õhtu, kui kinos rahvast enam palju polnud. Aeg, mil filmielamusi käib otsimas ühiskonna koorekiht, lootes leida saalist veidikene privaatsust ja õhtuhämaruse elegantsi, mida päevased noortehordid popcorni läila lõhnaga kahjuks pakkuda ei suuda.

Astudes teisel korrusel WCsse, kus kabiinid on nimestatud suurte filmitegijate ametkondadega, võis aduda müstilist vaikust, mis tundus kui ekraanisurin enne viie Oscariga pärjatud linateose vaatamist.

Teises kabiinis seisis pikemat kasvu härra, keda oli esialgu võimatu kukla järgi tunda. Miski paistis siiski imelik... Miks oli mees valinud just teise kabiini - seinal ilutsemas kiri «täht» ja põrandal lamasklemas laisalt rikkust nautiv «star»

Miks kõigi võimaluste seast just see ja miks üldse eraldi kambrike, kui meestele on olemas pissuaarid seinal. See kõik sai selgeks vähem kui minutiga, kui kabiini uks avanes ning välja astus maitsekalt päevitunud Mart Sander.

Stiilipuhtas nahkjakis mees väljus staaride kambrikesest ning peatus, et lasta kraaniveel koos seebiga oma hästihoolitsetud käsi uhtuda. Veel ainult korraks peatudes, sättides peegli ees rahulolevat pilku veelgi rahulolevamaks, kõndis ta lõpuks kindlal sammul vaatama filmi, mille nime me kahjuks ei tea.

Mul oli suur au viibida koos kuulsusega samas tualettruumis! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles