Laulud tähtedega: põrkuv riigikogulane põrus välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Leebe soojendussaade on minevik ja ühele paarile on glamuurne enesenäitamine lõppenud veel enne kui, õige hoog sisse on saadud.


Elu on karm, kuid õiglane ning lapsepõlve lemmikhitid viisid saatest välja «põrkuva riigikogulase» ja jätsid edasi võistlema seitse paari.

1. Margus Hanson ja Tatjana Mihhailova - «Tsirkus» oli valitud, kuna MH-le seostub noorus higiste seintega ülikooli klubi ja Vanemuisega. Vähene viisipidamine ja harjutamisest kähe hääl ei takistanud neil laval seda hoogsamalt ja bravuursemalt ringi ringi rabelemast. Päris lõbus oli vaadata.
Peeter: Hea lugude valik - sobivad isiksusega. Tanjaga laval hea keemia
Maarja: Võimas ja särtsakas algus. Välja oli toodud Tanja metsikum pool. Hea soeng.
Mihkel: Ka minu noorusaja lemmiklaul. Suurepärane algus. Täis elu.
6+6+5

2. Tauri Tallermaa ja Merlyn Uusküla - «Felicita». Tauri lapsepõlves ja nooruses karjusid itaalia laulud nii raadios kui koolidiskodel . Ei tea, kus tema küll kasvas?
Mihkel: Bravo bravissimo. Gracia. Bellissima! Neile hinnangutele staažikas žüriiliige veel ohtralt itaaliakeelset vadinat.
Maarja: Väga hea laulu valik. Eriline sära ja sobis Tauri puhtale ja selgele hääletämbrile. Harmoneeruvad kostüümid.
Peeter: Õnnitlused. Suur edasiminek. Väga stiilne. Vahepeal kangastus silme ees isegi Linnahalli lava.
6+6+6

3. Kirsti Timmer ja Pearu Paulus - «Saatanlik naine». Kirsti tahtis lauljaks saada ja armastas lapsena Radarit ja Radari esimest hitti. Pearu ei suutnud terve esituse aja käsi Timmerist eemal hoida.
Maarja: Kõik kõlas väga hästi. Tohutu progress. Omanäoline lähenemine
Peeter: Tööd tuleb teha visuaalse poolega.
Mihkel: Tore, et ei häbene füüsilist kontakti. Kirsti on võimeline enamaks.
5+5+4

4. Sven Sester ja Birgit Varjun - «Proud Mary». Sven oli noorpõlves mässaja, aga miilitsaga probleeme polnud - püüdis ikka õigel ajal kodus olla.
Peeter: Üks minu enda lemmikuid ka. Vokaali oleks võinud rohkem lihvida ja konservatiivsem liikumine olla.
Mihkel: Selle saate kolm kõige vaimukamat minutit. Lõbusa ja vaba esituse punktid. Eneseirooniline esitus kohmakast ja comebacki tegevast rokipeerust.
Maarja: Laval nagu kala vees. Rohkem oli metsa poole läinud noote ja mina lähtun punktide andmisel lauluoskusest, mitte naljast ja trallist.
3+4+3

5. Tiiu Järviste ja Mikk Saar - «Oma laulu ei leia ma üles». Tiiu armastab raskemat muusikat ja antud esitus põhines Metsatölli versioonil.
Mihkel: Tiiu, väga julge. Ei noh, täitsa OK.
Maarja: Liiga kurvameelne ja omaette. Ei suhelnud Mikuga.
Peeter: Lavastus lihtne, mõjuv ja töötas
3+3+4

6. Evelin Sepp ja Margus Vaher - «Lenda, Juri Gagarin». Ei tea, mis seos on Evelinil selle lauluga, sest lapsepõlves ostis ta oma kommiraha eest hoopis ABBA plaate.
Maarja: Uskumatu lugu. Olen sõnatu. Avastasin alles loo lõpus, et laval on kaks inimest. Tühja sest lauluoskusest. (vt. Maarja kommentaari Svenile)
Peeter: Mina nägin laval vähemalt kolme inimest.
Mihkel: Minule meenus vanasõna «julge hundi rind on rasvane». Aga ka «julge hundi rind on haavleid täis». Näha oli nii seda kui teist. Haavlid hakkasid lendama siis, kui te oma noka lahti tegite. Esimest korda nägin põrkavat riigikoguliiget.
4+5+3

7. Artur Talvik ja Lenna Kuurmaa - «Anarchy in the UK». Sex Pistols mässas ja Artur tegi punkharja pähe ja sai KGB poolt kinni võetud. Hindab Sex Pistolsi mässuvaimu, aga ega ta seda muusikaks ei pea.
Peeter: Üks näitlejaanne on kaduma läinud. Esimene saade, kus võistleja säras enim.
Mihkel: Ei no mis me räägime. See ongi MUUSIKA, mis muutis maailma!!! Peab olema mune, et tulla lavale Eesti coolima naisega ja kanda pidžaamat!!!
Maarja: Olete teineteist leidnud.
7+6+7

8. Kersti Toots ja Uku Suviste - «Viimane tassike teed». Kersti lapsepõlv jäi «Horoskoobi» aegadesse.
Mihkel: Lähed südamesse. Hea ja soe tunne jäi.
Maarja: Nagu romantiline ilus armastusfilm. Tõesti armsad.
Peeter: Südamlik, loomulik, šarmantne.
6+7+7

Lisavoorus esitasid Tiiu ja Mikk laulu «Naer», mis tagas neile edasipääsu . Evelini ja Marguse «Maapealne paradiis» neile siiski loodetud õnne pakkunud, saates nad paradiislikku edu mujalt otsima. Järgmises saates ootavad meid ees üllatused filmi- ja teatrimuusikast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles