Carola Madis: L. A. klubides toimub tobe ärplemine!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carola Madis
Carola Madis Foto: Toomas Huik / Postimees
Kanal 2 ja Raadio 2 reporter Carola Madis, kes elab juba mõnda aega USAs Los Angeleses, rääkis sealsest ööklubikultuurist.

Esmalt tunnistab Carola, et ei külastagi viimasel ajal enam eriti klubisid, kirjutab Buduaar.

Ta teab rääkida, et uksed avatakse tavaliselt kell 23.00 ning kell kaks öösel on lõbustuskohad juba kinni.

«Sissepääs on muidu tasuta, aga kui klubid on täis, siis peab laua ja pudeli ostma, mis on mitusada dollarit. Naised saavad siiski tasuta sisse, kuid mehed peavad ostma,» teab neiu rääkida.

Teatavasti on L.A. tuntud ning vähemtuntud staarides tulvil. Ka nemad käivad pidutsemas ning samades ööklubides, kus lihtrahvaski. Tihti saab nende vähemtuntud inimeste tõttu klubiustel naljagi. «Mõned vähemtuntud staarid ärplevad ukse peal, et laske mind sisse, kas te ei tea, kes ma olen, guugeldage mind,» räägib Carola.

Eestis pingutavad inimesed tihtipeale peole minnes oma välimusega üle. L.A.-s pingutatakse Carola sõnul üle sellega, kes VIP-ruumi pääseb ning kes  kelle lauas istub. «Et seal istekoht saada, peab olema väga palju raha. Väike laud, kus päevasel ajal mahuks ehk umbes neli inimest korralikult istuma ja sööma, on täis (kuni 20 inimest), kes kõigest väest punnitavad, et sinna laua ümber mahtuda ja cool’id olla,» teab Carola rääkida.

Kõik eelnevalt äratoodud põhjused ongi peamised, miks neiu enam sealseid klubisid ei külasta. «Seal toimub tobe ärplemine, alguses käisin sõbrannadega palju väljas, aga ühel hetkel hakkasin nägema suuremat pilti ja see tüütas ära,» ütles Carola.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles