Rohelise akadeemia filmiklubi tutvustab Maa käekäiku

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Režisöör Yann Arthus-Bertrand jagab selles filmis oma imetlust ja muret ning soovib puudutada võimalikult laia publikut teadvustamaks, et me kõik vastutame Maa käekäigu eest.
Režisöör Yann Arthus-Bertrand jagab selles filmis oma imetlust ja muret ning soovib puudutada võimalikult laia publikut teadvustamaks, et me kõik vastutame Maa käekäigu eest. Foto: Internet

Eestimaa Rohelised koostöös Viljandi Kultuuriakadeemiaga kutsuvad teisipäeval, 30. märtsil kell 19 kultuuriakadeemia musta saali vaatama filmi "Kodu" ("Home", Prantsusmaa 2009).


Režisöör Yann Arthus-Bertrand jagab selles filmis oma imetlust ja muret ning soovib puudutada võimalikult laia publikut teadvustamaks, et me kõik vastutame Maa käekäigu eest.



"Selle filmi idee on küpsenud minus juba 15 aastat. Need asjad, mida olen Maad linnulennult pildistades näinud ja teada saanud, on mulle suurt mõju avaldanud. Nüüd tahan jagada neid teadmisi kõigi teistega. /.../ Me ei peaks keskenduma asjaolule, et 50 protsenti metsadest on hävinud, vaid sellele, kuidas säilinud metsi hoida. Oluline on meeles pidada, et siin Maa peal elab 6 miljardit intelligentset olevust, kes saavad selles osas midagi ette võtta! Inimesed peaksid aru saama, et meil kõigil on kohustus midagi teha ja me kõik saame anda oma panuse." (Yann Arthus-Bertrand)

Pärast linastust jagavad oma mõtteid ning arutlevad kohaletulnutega Marek Strandberg ja Anzori Barkalaja.

Üritus on tasuta.

Lisainfot filmi autori kohta leiab http://www.yannarthusbertrand.org/index_new.php

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles