Noor ema sai kolme aastaga kaks paari kaksikuid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Rootslanna Linda oli vaid 17-aastane, kui ta rasedaks jäi ja kaksikud pojad sünnitas. Kolm aastat hiljem jäi noor naine uuesti lapseootele ning sünnitas veel ühed kaksikud.


Praegu 25-aastane Linda tutvus endast kolm aastat vanema Sebastianiga juba gümnaasiumis õppides ning pärast aastast koosolemist sündisid neile esimesed kaksikud - Johan ja Jonas, kirjutab Alltombarn.

Kui poisid said aastaseks, õnnestus Lindal ka gümnaasium lõpetada, kuid siis jäi ta uuesti rasedaks ning perre lisandusid veel kaks poissi - Wiking ja Loke.

Linda meenutab, kuidas egoistlikul teismelisel tuli äkitselt hakkama saada nelja pisikese lapsega. Palju oli praktilisi küsimusi, mida lahendada tuli, sest eluase oli väike ning tuli hankida ka uus auto.

Kuna Linda suguvõsas varem kaksikuid ei olnud, oldi alguses muidugi väga imestunud, kui neid lausa kaks paari järjest sündis. Nelja poisi vanemad ise aga pidasid seda äärmiselt lahedaks, sest seda poleks nad kunagi uskunud.

Praegu on kaksikud vastavalt viis ja kaheksa aastat vanad ning Linda oleks valmis kasvõi kohe veel lapsi saama. Paraku on ta mees pisut vastu, sest mine tea - äkki sünnivad jälle kaksikud.

Õnneliku pere pilti saad vaadata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles