«Laulukarussell» ootab lapsi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa muusikaõpetajaid ja juhendajaid kutsutakse koos lastega osa võtma Viljandi linna ja maakonna eelvoorust 24. aprillil kell 13 Viljandi kultuurimajas.
Viljandimaa muusikaõpetajaid ja juhendajaid kutsutakse koos lastega osa võtma Viljandi linna ja maakonna eelvoorust 24. aprillil kell 13 Viljandi kultuurimajas. Foto: Elmo Riig / Sakala

Alanud on maakondade ja linnade lauluvõistluse «Laulukarussell» eelvoorud.


Viljandimaa muusikaõpetajaid ja juhendajaid kutsutakse koos lastega osa võtma Viljandi linna ja maakonna eelvoorust 24. aprillil kell 13 Viljandi kultuurimajas.


Korraldajad loodavad, et koolides ja lasteaedades on parimad lauljad selleks ajaks välja selgitatud, sest igas vanuserühmas saab ühe juhendaja kohta osaleda kuni kolm last.



Lapsed laulavad üldhariduskoolis või lasteaias ja samal ajal ka huvikoolis, stuudios või lauluringis, kuid kõnealusel võistlusel võivad nad esineda vaid ühe õpetaja juhendamisel. Otsus, kelle käe all laps «Laulukarussellist» osa võtab, tuleb langetada lapsevanemal.


Laululaps peab esitama võistlusel ühe emakeelse laulu, mis ei ole pikem kui kolm minutit.



Lauljad jagunevad kolme vanuserühma.



Registreeruda võib vabas vormis, pannes kirja lapse nime ja täpse sünnikuupäeva, juhendaja nime ja asutuse ning laulu pealkirja, viisi ja sõnade autori. Osalemistaotlus märgusõnaga «Laulukarussell» tuleb saata Viljandi kultuurimajja, tuua ise kultuurimaja valvelauda või saata e-postiga sirje@aip.viljandi.ee. Registreerimise tähtaeg on 5. aprill.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles