Anderson nimetas lihasööjast Jessica Simpsonit mõrraks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jessica Simpson
Jessica Simpson Foto: WENN
Näitlejanna Pamela Anderson saatis kolleegile ja lauljatarile Jessica Simpsonile ühenduse PETA ehk Inimesed Loomade Eetilise Kohtlemise Eest infomaterjale, lootes, et need õhutavad Simpsonit taimetoitlaseks hakkama.

Hiljuti ühes Austraalia raadiosaates esinedes nimetas aktiivsest loomakaitsjast Anderson nooremat naist mõrraks ja hooraks, kuna too kandis avalikult T-särki kirjaga «Real girls eat meat» («Tõelised tüdukud söövad liha»), vahendab Wenn.

Hiljem väitis näitlejanna esindaja, et teravad kommentaarid olid naljana mõeldud.

Nüüd kinnitas 41-aastane Anderson aga, et ei kahetse oma sõnu, kuna Simspon peaks vastuoluliste sõnumitega särkide kandmist hoolega kaaluma.

«See oli väga naljakas raadiosaade, nagu mõlemapoolne pidev lõõpimine, ja see lihtsalt lipsas mul suust. Loomulikult oli see naljana mõeldud, aga ma siiski ei usu sellesse, mida see T-särk kuulutas. Ma ei vabandanud,» selgitas Anderson.

«Saatsin talle mõned infomaterjalid ja PETA koostatud kirja sellest, kuidas lihatööstused avaldavad kohutavat mõju keskkonnale ja meie tervisele,» rääkis Anderson. «Ma ei tea, mis tema eesmärk oli, aga kindla peale tahtis ta, et teda selle T-särgiga pildistataks ja mina mõtlesin, et ta peaks arukama kirjaga särki kandma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles