Noored mängisid «KeskööKossu»

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Roger Ote

Kolmapäeval Viljandimaa noortekeskuse eestvedamisel peetud «KeskööKossu» turniiril, mis on muutunud noortenädala ürituste lahutamatuks osaks, tegi kaasa 15 võistkonda.


Paremad selgusid tänavakorvpalli määrustiku järgi mängitud võistlusel kolmes grupis.

Tütarlaste mõõduvõtul osutus nelja osaleja seas parimaks võistkond Mõmmid, mille koosseisus olid Kärt Ruul, Anni Sepp, Liis Toomsalu ja Girli Kikkas. Teise kohaga lõpetas KTK (Ketly Nurmik, Kaia Tölp ja Triin Viitmaa) ning kolmandana naiskond Hästi Pikk Nimi (Kaari Vilberg, Merit Kibe ja Elisa Elias).

Noormeeste mõõduvõtul olid meeskonnad vanusest lähtuvalt jagatud kahte rühma. Kolme osalejaga nooremas ehk 14-16-aastaste arvesuses võitis Võhma SK meeskond, kuhu kuulusid Magnus Tiitus, Kevyn Mäekivi, Rainer Kongas ja Kevin Tiitus. Teisena lõpetas võistkond Valgur (Karl Peips, Rivo Saaremäe, Karel Kübar ja Risto Tölp) ning kolmandana Kalmetu (Jaan Saar, Kevin Kolpakov ja Tanel Rebane).

Suurima osavõtjaskonnaga 17-20-aastaste noormeeste turniiril tegi kaasa kaheksa võistkonda. Võitjaau läks meeskonnale Lasso koosseisus Andreas Pajupuu, Sten Roosaar, Siim Varblane ja Ivar Aus. Teise koha teenis meeskond Polt (Vaiko Vahter, Ott Toomsalu ja Steven Tensing) ning kolmas oli AS Rock (Andres Telkinen, Kert Vallas ja Mihkel Narusberg).

Võistlusmängude vahel demonstreerisid arvukale publikule ja osalejatele oma oskusi tantsukoolid ja -klubid, üles astusid Fitgirli, Face'i, Dancecalli, JJ-Streeti rühmad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles