Printsessisaatest lahkus korralik ja malbe Julia

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TV3 sarjas «Unistuste printsess» jagus sel korral ohtralt romantikat.


Saate alguseks oli alles kuus tüdrukut: Maarja, Natalja, Marina, Julia, Kristel ja Maris. Eelmisel korral lahkus saatest Agnes.

Algatuseks lubas saatejuht Andres tüdrukutele korraliku ahvatluste õhtu korraldada.

Maarja alustas elu nautimisega juba päeval, keksides basseinis paljaste rindadega. Natalja mõistis selle teravalt hukka, öeldes, et ega see mingi Playboy Mansion pole.

Toakaaslaste Maarja ja Kristeli suhted muutusid teravaks, esialgu torgiti küll naljaga pooleks. 

Dimi kutsus juba teist korda kohtingule Natalja.

Nataljale meeldis väga Dimi auto ja sõidustiil, kuigi ta end kalliste mänguasjade fänniks ei pea.  Koos mindi sõitma bagidega ja hiljem ka kristallselgesse mägijärve ujuma.

Natalja andis kohtingule hindeks kuus palli. «See oli nagu reklaamis - nii ilus,» ei olnud ka Dimi hinnangu andmisel kitsi, kuigi ta tunnistas, et «midagi» on nagu ikka puudu.

Lõpuks jõudis kohale ka saatejuhi üllatus - kohalike musklis ilueedide näol. Tüdrukud olid pigem jokkereid ehk uusi tüdrukuid oodanud.

Dimi asemel ilmusid välja palja pepuga kelnerid, mis tüdrukud väga elevile ajas.

Marise arvates nägi üks kelneritest välja nagu David Beckham. Korralikule ja malbele Juliale tekitasid paljas tagumik ja terve pidu suure šoki. Talle ei meeldinud, et teised tüdrukud võõrad mehed magamistuppa kutsusid. «Tüdrukud, kontrollige end,» kurjustas Julia.

Maarja ja Kristel alustasid teineteise šampusega üle kallamise ja sülitamisega ning lõpuks hüppas Kristel, Maarja süles, riietega basseini. Teiste tüdrukute arvates oli nende kaklus väga piinlik. 

Dimi nägi kogu pidu alles hiljem video pealt. «Paistab, et neile meeldivad paljad tagumikud,» kommenteeris Dimi. Teda üllatas nii mõndagi, näiteks see, et kõik mehed ümber Natalja tiirlesid.

Uuel hommikul kutsus Dimi vesisele kohtamisele Maarja ja Kristeli. Kristel kartis, et ta võib välja langeda.

Dimi viis tüdrukud puhastatud reoveejärvele surfama. Kristelil tuli sportimine paremini välja, kuid seda enam rõhus Maarja oma naiselikele võludele.

Kristel tunnistas, et Dimi meeldib talle väga. Ka Dimi ütles, et talle meeldivad sportlikud tüdrukud ning kiitis  Kristelit väga. 

«Tänane lahkuja pole mulle nii lähedane,» lausus Dimi enne väljahääletamistseremooniat. 

Saatest pidi kõigile üllatuseks lahkuma Julia, kellele Dimi pani süüks seda, et tüdruk temaga ise rääkima ega suhtlema ei tulnud. 

Julia lahkumist elas eriti raskelt üle Natalja.

«Unistuste printsess» on TV3 eetris kolmapäeviti kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles