Lavastaja: LaBeouf ei saanud autoõnnetuse ajal purjus olla

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shia LaBeouf
Shia LaBeouf Foto: Reuters / Scanpix
Põnevusfilmi «Transformers» lavastaja Michael Bay võttis sõna möödunud nädalavahetusel Hollywoodis autoõnnetusse sattunud ja joobes juhtimise pärast arreteeritud näitleja Shia LaBeoufi kaitseks.

Bay kinnitas, et LaBeouf ei saanud õnnetuse ajal purjus olla, kuna selleks hetkeks oli alkoholi tarbimisest möödas mitu tundi, kirjutab Digitalspy.

Režissöör lisas, et oli mõni aeg enne õnnetust LaBeoufile südamele pannud, et too võtete ajal avariidesse ei satuks.

«Meil oli eelmisel nädalal, kui ta uue mootorratta ostis, avameelne väike vestlus,» sõnas Bay. «Ütlesin talle, et kutt, sa ei tohi selle rattaga sõita! Kui sa õnnetusse satud, jätad 1500 inimest töötuks. Tema vastas, et hea küll, ma sõidan siis oma autoga.»

LaBeoufi käsi vajas pärast kokkupõrget põhjalikku kirurgilist abi, kuid Bay sõnul ei sega näitleja vigastus filmi «Transformers: Revenge Of The Fallen» võtteid mingil moel.

«Kaks ta sõrme on üsna sodid, aga me mõtleme välja mooduse, kuidas neid mitte filmida, mõnes mõttes kirjutame selle loosse sisse,» rääkis Bay.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles