Maili Nõmm valiti Ameerika kuumimaks tüdrukuks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maili Nõmm
Maili Nõmm Foto: Kalev Lilleorg / Õhtuleht

Miss Estonia 2003 Maili Nõmm teeb ilma Ameerika modellitaevas. Hiljuti pani see lihtsast perest pärit Pärnu piiga kinni USA suurvõistluse «National Hottie Search».


24-aastane Maili elab juba paar viimast aastat Miamis, tal on investeerimisärimehest armastatu Brett ning tema modellikarjäär õilmitseb. Kui mullu sügisel krooniti Maili tiitliga Miss Miami Beach 2009, siis nüüd võib ta uhkust tunda ka võidu üle National Hottie ehk «kuuma tüdruku» konkursil, kirjutab Kroonika.

Maili usub, et teiste Miami atraktiivsete naistega võrreldes on teda alati aidanud sihikindlus ning küllap ka võõramaine väljanägemine, seda vaatamata tõsiasjale, et Miami päikese all on konkurents tunduvalt tihedam kui Eestis.

Praegu tegelevad Maili ja Brett Miami Beachile päris oma kodu otsimisega. Miks ka mitte, sest nagu Maili ütleb: «Bikiinihooaeg siin ei lõpe.»


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles