PRIA teenindusbüroos toimub tasuta internetikoolitus

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ID-kaardi lugeja. Pilt on illustratiivne.
ID-kaardi lugeja. Pilt on illustratiivne. Foto: Tiina Kõrtsini / SL Õhtuleht.

Kuni 26. märtsini on kõigil tööpäevadel kell 10-14 Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti (PRIA) Lääne-Virumaa teenindusbüroos viimane võimalus saada tasuta ID-kaardi ja e-teenuste alast lühinõustamist.


"Ole Kaasas! projekti esimene etapp lõpeb märtsis ning PRIA teenindusbüroo on viimane  lühikoolituste peatumiskoht Lääne-Virumaal," sõnas lühikoolituste IT Koolituskeskuse poolne projektijuht Tiia Vok.

Lähtuvalt konkreetsest huvist on lühikoolitusel võimalik saada teavet alates internetist info leidmisest, internetipanga kasutamisest kuni digiallkirja, Mobiil-ID ning PRIA e-toetustaotluste täitmiseni.

PRIA Lääne-Virumaa teenindusbüroo asub Rakvere linnas aadressil Võidu 38. Lühikoolitus  kestab orienteeruvalt 15 minutit.

Koolitusele tulles võtta kaasas ID-kaart ja selle PIN-koodid (PIN1 ja PIN2-kood). Kui PIN-koodid on ununenud või kadunud, saab uued koodid kodakondsus- ja migratsioonibüroost (tasuta), Swedbanki ja SEB pangakontorist (teenustasu kuni 30 krooni).

Lisainfo telefonil 6 180 180 või projekti kodulehel www.olekaasas.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles