«Kariibi mere piraatide» neljanda filmi režissöör nõuab õigeid rindu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Kariibi mere piraadid: maailma lõpus». Fotol Geoffrey Rush Barbossana, Keira Knightley Elizabeth Swannina ja Johnny Depp kapten Jack Sparrowna
Kaader filmist «Kariibi mere piraadid: maailma lõpus». Fotol Geoffrey Rush Barbossana, Keira Knightley Elizabeth Swannina ja Johnny Depp kapten Jack Sparrowna Foto: ITAR-TASS/ScanPix

«Kariibi mere piraadid» neljanda filmi režissöör Rob Marshall keeras selja eriefektidele ja arvutitöötlusele ning nõuab naisosatäitjatelt õigeid, mitte kunstrindu.

Marshalli sõnul luba ta prooviesinemistele ainult need näitlejannad, kes ei ole lasknud kunstlikult oma rindu suurendada, kirjutab The Sunday Times.

Režissöör ootab nii põhirollidesse kui ka massistseenidesse naisi, kellel on sale keha ning kes kannavad 34 – 36 suurus riided. Kandideerijad peavad olema vähemalt 165 sentimeetrit pikad ning 18 – 25-aastased.

«Neil naistel peavad olema oma, mitte ilulõikuse abil suurendatud rinnad,» seisab teates.

Marshalli sõnul on Hollywoodis kunstrindade propageerimisega liiga kaugele mindud.

«Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides» esimesed stseenid filmitakse selle aasta juunis ja juulis Hawaiil.

«Eelmistes filmides on naistegelastele antud 18. sajandi hoorade väljanägemine, nende rindu suurendati nii riietuse kui ka arvuti abil. Seekord jääb see ära,» lisas režissöör.

Neljandas piraadifilmis näeb jällegi peaosas Johnny Deppi kapten Jack Sparrowna. Esialgu pidi naispeategelaseks palgatama rinnakas Penelope Cruz, kuid filmitegijad loodavad Elizabeth Swanni rollis uuesti näha Keira Knightleyt.

Knightley on tuntud oma väikeste rindade poolest ning kolmes varasemas «Kariibi mere piraatide» filmis suurendati ta büsti arvuti abil.

Esimene «Kariibi mere piraadid: Musta Pärli needus» valmis 2003. aastal, teine «Surnud mehe aardekirst» 2006 ja kolmas «Maailma lõpus» 2007. aastal.

Neljas «Kariibi mere piraadid» jõuab vaatajateni 2011. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles