«Sind otsides»: Anuaar tahab leida oma lastele onu

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anuaar saates «Sind otsides»
Anuaar saates «Sind otsides» Foto: ETV

Homses «Sind otsides» saates soovitakse aidata Anuaari venna leidmisel, keda ta kunagi näinud ei ole, aga kelle olemasolust kuulis juhuslikult juba väikese tüdrukuna.


Ainsaks niidiks õe ja venna vahel on nende ühine isa, kes kummagi lapse suureks kasvamises tegelikult mingit rolli mänginud ei ole. Anuaar, sünnijärgse nimega Anu, on praegu abielus araablasega. Igal aastal viibib pere kuu või kaks abikaasa sünnimaal Tuneesias, ülejäänud osa aastast elatakse Eestis.



Saatejuht Vahur Kersnale tunnistas Anuaar, et pered Tuneesias ei erine iseenesest palju siinsetest peredest, kuid see, mis neid kindlasti eristab, on inimestevaheline soojus. «Nad on väga soojad ja hoolivad!»



Sarnane kogemus eestimaistest peresuhetest Anuaaril puudub. Noore tüdrukuna söandas ta minna ise oma isa otsima, aga leitud isa ja loodetud armastuse asemel koges tütar vastuvõttu, mis osutus enam kui leigeks. «Ta tegi mulle lihtsalt selgeks, et tema minu eest hoolitseda ei saa ja ma läksin ära,» meenutab naine saates sõnu, mis praegugi veel hinge kriibivad.



Nüüd aga tahab Anuaar üles otsida oma venna. «Praegu mul on ainult mehe perekond, kellega ma olen väga lähedane, aga ma tahaks kedagi enda perekonnast ka,» pihtis Anuaar Vahur Kersnale. «Ma tahaks oma lastele onu, tõsist onu, kelle kohta lapsed saaksid öelda: vaata, see on minu onu!»



Laupäeva õhtul kell 20 algavas ETV saates «Sind otsides» selgub, kas saate meeskonnal õnnestub üles leida vend, kellest Anuaar teadis kindlalt ainult eesnime. Kas ühele inimesele pandud suured lootused seekord täituvad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles