Noortekeskus töötab kevadvaheajal topeltvõimsusega

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortekeskuses jätkub koolivaheajal tegevust igaks päevaks.
Noortekeskuses jätkub koolivaheajal tegevust igaks päevaks. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu avatud noortekeskuses toimuvad koolivaheajal iga päev üritused, mis kulmineeruvad laupäeval järjekordse kirbuturuga.


Pärnu avatud noortekeskuse juhataja Annely Reile teatel on keskus avatud koolivaheajal esmaspäevast laupäevani 12-22.30 ja pühapäeval, 28. märtsil 15-22.

"Nädala sisse mahub hulgaliselt tegevusi," lubas Reile.

Nii toimub esmaspäeva õhtul kell 19 noortele klubis-kohvikus IN metalcore kontsert, kus esinevad Tartu bändid Her Memorial Discourse, Anette Marionette ja kohalik noortebänd Behind Atoned Fears. Üritus on tasuline.

Teisipäev on pühendatud tänavatantsule. 12-15 toimuvad keskuse spordisaalis workshop'id, kus on võimalik õppida JJ-Street tantsukooli omaniku Joel Juhi käe all niisuguseid tantsustiile nagu oldschool hiphop ja hip-hop/newstyle & house. Koolitus on tasuline.

Kell 15 saab samas aga alguse "Pärnu Wanted Battle Starts!".

"Hip-Hop/Newstyle Battle 1 vs 1 ja Break Battle 1 vs 1 tantsulahingutest ja pealtvaatajatena saavad osa võta kõik noored soovijad tasuta," märkis Reile.

Koolitusele ja battle'ile registreerimiseks tuleb kirjutada kadri@jjstreet.ee.

Teisipäeva lõpetab klubis-kohvikus IN Estonian House Foundersi jätkupeol DJ JJ oma parimate house'i biitidega.

Kolmapäeval toimub noortekeskuses 24 tundi vältav "Lanparty". Osalemiseks on vaja kindlasti kaasa võtta oma arvuti. Alla 18aastased noored saavad öisest Lanist osa võtta vaid vanemate loal.

"Neljapäev on keskuses kinopäev, mis on külastajatele tasuta," sedastas noortekeskuse juhataja. "Kell 12 on plaanis näidata meie väiksematele noortele koguperefilmi või multikaid. Peale keskuse pakutavate filmide oodatakse noortelt endilt samuti filmisoovide edastamist."

Laupäeval toimub kella 13st vabaajakeskuse klubis-kohvikus IN järjekordne kirbuturg, kus noortel on võimalik müüa oma kasutuna seisvaid riideid, tehnikat, raamatuid ja muid esemeid või hoopis käsitööna valminud ehteid, maale ja muud sellist.

"Laadal müügi eest kelleltki tasu ei võeta, kuid paneme südamele, et iga noor vastutab müügis olevate esemete eest isiklikult," ütles Reile.

Müügipunkt tuleks registreerida hiljemalt neljapäevaks, 25. märtsiks kella 15ks e-posti aadressil info@vabaajakeskus.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles