Paides algavad interaktiivsed seksiloengud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Neljal nädalavahetusel toimub Paides Nelja Kuninga hotellis tasuta interaktiivne seksuaalkasvatusalane koolitus-seminar «Living for Tomorrow».

Seminaril käsitletakse järgmisi teemavaldkondi: enesehinnang, väärtused; turvaline seksuaalkäitumine ja seksuaalsuhted; narkomaania, suguhaigused ja HIV/AIDS.


Koolitusel tutvustatakse, mängitakse läbi ja arutatakse erinevaid meetodeid, mis oleksid kasulikud töös noortega.


Koolitus-seminar põhineb interaktiivsetel tegevustel: grupitööd, rollimängud, ühistööd, arutelud, filmid jne. Ühe seminaripäeva pikkuseks on kuus tundi, mille raames on ka kohvipausid ja lõunasöök.


MTÜ Living for Tomorrow programmijuht Sirle Blumber vahendas, et seminarile oodatakse 20 osalejat, kellest pooled oleksid IX-XI klasside õpilased ja pooled noortega töötavad täiskasvanud (õpetajad, noorsootöötajad, psühholoogid, sotsiaaltöötajad, noorsoopolitsei jne). Pärast seminari lõppemist saavad osalejad tunnistuse.


Koolitus toimub 27.märtsil, 3., 10., 17. aprillil kell 11-17.


Seminarile registreerumine lõppeb 24. märtsil. Seminaril osalemiseks tuleb registreeruda e-maili teel: sirle@aids.ee või telefonidel 660 7302 ja 52 87 376.


Kuna seminaril osalejate arv on piiratud, soovitavad korraldajad enne registreerimist põhjalikult läbi mõelda, kas on võimalus osa võtta kõigist neljast seminaripäevast. Aktsepteeritud on puudumine ühest koolituspäevast.


«Palume õpetajatel noori ise mitte registreerida. Noored, kellel on soov osaleda, peavad ise meiega ühendust võtma ja ennast registeerima,» märkis Blumber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles