Kirsti Timmeri jube elamus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsti Timmer
Kirsti Timmer Foto: Kalev Lilleorg / Õhtuleht
Uskumatu loo elust enesest pajatb naisteportaalis Ilumaailm.ee Kirsti Timmer.

Istusime eile ühes meeldivas söögikohas ja üks sõber rääkis oma viimasest «bändibussifilmielamusest.» Filmist, peale mida ei teki kunagi isu vigiseda söögikohtades teenindajatega. No teate küll need virisejate «tatikotletid» jne...

Õhtu oli soe ja mõnus. Täiesti sobiv tundus peale laste magamaminekut üks suvine külm siider võtta. Kuna mul kodus siidrivarusid ei ole, tuli see lähedalasuvast Selverist tuua.

Nii oligi siider kohal, lapsed magasid, mina istusin arvuti taha ja avasin siidri. Juua veel ei jõudnudki, kui tundsin-haiseb! Midagi haiseb! Ja ei mingit käärimise haisu, hirmus tunnistada aga kõige ehedam kusehais!

Pissilõhnaks seda igal juhul ei nimeta. Ma olen eriline lõhnafriik, seega tunnen nii meeldivad kui ebameeldivad aroomid juba väga kaugelt ära, aga see haises lähedal.

Oh õudust, nuusutades oma kätt, tundsin seda haisu enda käe küljes. Nagu asotsiaal. Täpselt nende «parfüüm,» aga täiesti vales kohas! Minu küljes. Hirmuga hakkasin ümbrust nuusutama ja mõtlema, mida ma puudutanud olen. Muidugi, siidripurk!

Oh häda-haiseski ja mitte vähe! Keegi kurivaim oli lihtsalt sellele purgile «juurineitinud» või siis oli tõesti poodi külastanud kodutu pissirott oma väikese, ent see-eest haisva käekesega seda purki puudutanud, aga sellest ei tohiks nii vänget lõhna küll plekkpurgile jääda. Seega, lepime esimese variandiga.

Mu mees üritas mind küll rahustada, et mõelgu ma peaga, kes ja kus oma uriini sellelepurgile piserdada saaks, aga rõve hais rääkis teist juttu ja seda uskusin ma rohkem.

Igal juhul oli mu «külma-siidri-soe-õhtu» absoluutselt rikutud ja sellele rikkujale oleks tahtnud läheneda, vägivaldselt ma mõtlen! Ja mida teha, Selverisse karjuma ma ei lähe, raha tagasi küsima ka mitte. Ma pole lihtsalt seda tüüpi inimene.

Aga teile kirjutan küll, hoiatuseks. Kui poest sööki-jooki ostate, nuusutage üle. Veider kõrvaltvaatajale, aga suva ei pea kodus mõne transamehe kusehaisu tundma.

Kas ka teil on midagi nii jubedat juhtunud?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles