Kati Toots: on olnud aegu, kui pidin kandma kasutatud riideid

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Buduaari Turg 12.-13.03.10 Rävala 4
Buduaari Turg 12.-13.03.10 Rävala 4 Foto: AFP / Scanpix
Nädalavahetusel toimus meeleolukas Buduaari Turg. Kiiremad said endale kindlasti väga häid asju soetatud. Kohale olid tulnud ka Eesti tuntumad inimesed, kes müüsid ning ka annetasid enda riideid abivajavatele naistele.

Elu24 uuris Jaan Tootsi kaunilt kaasalt, Kati Tootsilt, millised on tema suhted second hand kauplustega.

Kati, kui palju Sina oled kasutanud kasutatud riideid? 

Päris palju. On olnud aegu, kui pidin kandma kasutatud riideid.

Kas Sinu jaoks on kasutatud riiete kandmine ok! ja kui palju sa kaltsukates käid?

Ma olen kaltsukates käinud kunagi üsna palju. Siis, kui ma olin palju noorem ja olid natukene kesisemad võimalused. Käisin kaltsukates ja kandsin ka sealt ostetud rõivaid. 

Kas oled täna rohkem brändirõivaid kandev inimene? Kas firmamärk on Sinu jaoks oluline?

Mulle on oluline, et see firma toode, mida ma ostan, et ta oleks hea ja mugav. Kui on kena bränd, aga toode on mu seljas väga ebamugav, siis pigem olgu ta olemata. 

Kui reisid välismaal, kas suundud pigem uhketele moetänavatele või pole sellel Sinu jaoks vahet, kust oma rõivad hangid? 

Ausalt öeldes on mul täitsa ükskõik. 

Mida Sa täna ise siin Buduaari Turul müüd? 

Mõned kleidid, mõned pluusid, mõned seelikud... 

Miks need siia on jõudnud? Oled Sa nendest tüdinenud? 

Olen mõned asjad ostnud nii, et pole neid poes proovinud ja kodus on selgunud, et ta ei sobigi mulle. Ja siis see asi on jäänud kappi seisma. Mõned kleidid on ka lihtsalt suureks jäänud, kuna ma kandsin neid raseduse ajal. On ka asju, mida lihtsalt ei taha enam selga panna. Müün ka lasteriideid, millest laps on välja kasvanud.

Kas on ka asju, millega seoses on Sul halvad mälestused? 

Nii ja naa...

Mis hinnaklassis Sinu müügis olevad rõivad on? 

Odavaim on 50 krooni ja kõige kallim 2500 krooni. 

Kas näitaksid seda 2500 kroonist eset? 

See on see sädelev Dolce & Gabbana kleit. See on mulle kingitud, aga ta on mulle kingitud nii, et ma ei saanud seda proovida ja ta on mulle lihtsalt niivõrd pikk, et ma ei saa seda kanda. Seda ei saa ka ümber teha, sest ta on käsitsi tikitud pärlitega ning see jääks lihtsalt inetu, kui sellelt tükk alt ära lõigata. Isegi, kui panen jalga väga kõrged kingad, on kleit ikkagi liiga pikk ja mul pole sellega mitte midagi muud teha, kui maha müüa. 

Kas Sul midagi emotsionaalset selle kleidiga pole seotud? Kes selle Sulle kinkis?

Jaan kinkis. 

Kas Jaan toob Sulle välismaalt palju kingitusi? 

Jaanile meeldib väga kingitusi osta ja teha, aga kahjuks vahel ikka juhtub, et kõik ei sobi mulle selga. Viimasel ajal ongi ta juba loobunud mulle riiete ostmisest üksinda, sest see pole ikka see... 

Aga praegu unustab ta juba emme ära ja toob asju tütrekesele. See emotsioon on väga võimas, kui Jaan tuleb koju ja tal on mõni armas lelu lapsele kingituseks kaasas. 

Kiika ka pildigaleriid Buduaari Turust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles