Edgar Savisaar: Lennale tehti karuteene

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnapea Edgar Savisaar, kes on Ninja-tüdrukutest alati lugu pidanud, on veendunud, et Eesti Laulu ülipüüdlik PR-meeskond tegi Lenna Kuurmaale karuteene.

«Muidugi panin ma tähele, et viimastel päevadel enne kontserti rääkis Rahvusringhääling Lennast ja tema laulust söögi alla ja söögi peale. Igasugused eksperdid andsid sellele hinnanguid lausa ülivõrdes, ja andsid märku, et ainult Lenna toetuseks antud hääl on õige hääl,» kirjutas Savisaar oma blogis.

Ta arvas, et Lenna promomisega pingutati üle ja seda tehti liiga läbinähtavalt: «Liiga otseselt tõugati kõiki hääletajaid Lenna suunas ja see tõigi kaasa vastupidise tulemuse. Kahju Lennast, kellele kontserdi ülipüüdlik PR-meeskond tegi karuteene.»

Lenna Kuurmaa jäi Eesti Laulu konkursil napilt alla Malcolm Lincolnile, kes sõidab maikuus oma lauluga «Siren» Eurovisioonile Eestit esindama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles