Komöödia keskendub inimlikele väärtustele

Karin Klaus
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Täna kell 19 esietendub Pärnu Endla teatri suures saalis Tiit Palu komöödia “Ära muretse, kallis!”.


Lugu räägib noorest abielupaarist, kellel on olemas kõik ja mitte midagi. Võetud kohustused sunnivad neid oravarattasse, ühel hetkel tuleb aga endale silma vaadata ning elus oluliste asjade pingerida üle vaadata. Kuidas tunnistada armastatud inimesele oma ebaõnnestumist? Kuidas leida paigalseisus uusi, senisest õigemaid väärtusi? Kui armastad, mõistad kaaslast sellisena, nagu ta on. Koos tegutsedes on võimalik kõigest üle saada.



“Ära muretse, kallis!” on situatsioonikomöödia väikestest valedest ja suurtest tõdedest. Laval on tavaline lugu eestlastest, kes on orienteeritud tööle ja edukusele. Toetuda tuleks aga inimlikele väärtustele, sest muu on tühine.



Autor ja lavastaja on Tiit Palu, kunstnik Silver Vahtre. Osades Liis Laigna ja Ahti Puudersell (pildil), Carmen Mikiver, Indrek Taalmaa, Priit Loog, Jüri Vlassov.



Järgmised etendused toimuvad 20. märtsil, 3., 17. ja 26. aprillil ning 14. ja 22. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles