Kaubamaja pakub 14 000 krooni maksvat kortsukreemi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui kõrget hinda oleksid nõus «imekreemi» eest maksma?
Kui kõrget hinda oleksid nõus «imekreemi» eest maksma? Foto: Panther Media/Scanpix

Kui palju oleksid sina nõus maksma ühe hea kreemi eest? Sada? Viissada? Või tuhat krooni? Aga kuidas oleks kümne tuhandega?


Umbes nii palju ja rohkemgi veel maksab Šveitsi kosmeetikafirma La Prairie noorendav kreem, mis on kättesaadav ka Eestis. Hiljuti postkastidesse potsatanud Kaubamaja püsikliendiajakiri Hooaeg annab uudistoodete rubriigis teada, et müügile on saabunud La Prairie luksuslik ilutoode Cellular Cream Platinum Rare.

Kuuldavasti sisaldab see vananemisega võitlev kreem muude kasulike ainete hulgas ka ehtsat plaatina, küllap on see ka üks põhjusi, miks imekreemi eest üpris soolast hinda küsitakse.

Kaubamajas maksab 30 ml kreemitotsik 9109 krooni ning suurema, 50 ml purgikese eest tuleb välja anda juba 14 019 krooni.

Tegu on igati targa kreemiga, sest nagu reklaamtekstis kirjas, niisutab see sealt, kust vaja ning arvestab nii õhutingimuste kui niiskusega.

Ning mis peamine - imeline kreem muudab naha silmanähtavalt nooremaks, toimub justkui suur transformeerumine.

Lisaks kreemile on saadaval ka sama sarja seerum, mis «kultiveerib naturaalset naha regeneratsiooniprotsessi» ning lubab laitmatu värvi ja tekstuuriga tulemust. Ka seerumipudelikese hinnaks on märgitud «tagasihoidlik» 9109 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles