Kodutust mehest sai moeikoon

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kodutu mees» moelooja Vivienne Westwoodi 2010. aasta sügiskollektsioonist.
«Kodutu mees» moelooja Vivienne Westwoodi 2010. aasta sügiskollektsioonist. Foto: WWd/Scanpix

Hiinas elav kodutu mees on endale internetis tuhandeid fänne kogunud ja seda tänu oma erilisele riietumisstiilile.


Ningbos elavat meest kutsutakse nii «kerjuste printsiks» kui «nägusaks vagabundiks», kuid kõige rohkem tuntakse teda nime «Brother Sharp» all, vahendab Chic.se.

Inimesi pelgav Xilige on 35-aastane ja 1.80 pikk, mistõttu sobiks ta välimuselt suurepäraselt fotomodelliks. Teadaolevalt vaevavad meest aga psüühilised probleemid ning ta ei mõista, miks inimesed temast pilti tahavad teha. Talle on ka abi pakutud, kuid mees keeldub seda vastu võtmast.

Mõned kuulujutud väidavad, et ülikooliharidusega mees kaotanud mõistuse, kui tema tüdruksõber ta maha jättis.

The Independent teab, et mehel on alati sigarett näppude vahel ning et tal on kalduvus kanda naisteriideid, mis tema moeikooni staatusele veelgi vürtsi lisab.

Omamoodi sarmikat hiinlast on välimuselt võrreldud ka populaarsete aasia näitlejate Takeshi Kaneshiro ja Oscari nominendi Ken Watanabega.

Kodututest on inspiratsiooni saanud ka moeloojad. Jaanuaris tuli pööraste ideede poolest tuntud Vivienne Westwood välja kollektsiooniga, mis on kui otse prügikastides tuhnivate inimeste pealt maha viksitud.


Salapärase hiinlase pilti VAATA SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles