Nõia-Ints tätoveerib Leiburi logo oma kehale

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Selgeltnägijate tuleproovis» osalenud Indrek Leibur on 16 aastat vangis istunud, aga need triibud näol on tal ilu pärast. Poksija Mike Tysonil on samasugused.
«Selgeltnägijate tuleproovis» osalenud Indrek Leibur on 16 aastat vangis istunud, aga need triibud näol on tal ilu pärast. Poksija Mike Tysonil on samasugused. Foto: AP, APF, REUTERS, PLANET PHOTOS, Mati Hiis / Õhtuleht, Arno Saar / Õhtuleht, Teet Malsroos / Õhtuleht

Kuidas suhtub Leibur sellesse, et Nõia-Ints alias Indrek Leibur tätoveerib leivakombinaadi Leibur logo oma kehale?

«Ega inimest ei saa keelata tuntud sümboleid kasutamast,» arvas Leiburi turundusdirektor Asso Lankots. «Meie logo on ju igal pool avalikult kätte saadav. Eks me loodame, et ta seda väärikalt kasutab. Ma ei oska hetkel öelda, kas meil on mingisuguseid juriidilisi võimalusi sekkuda, kui me ka tahaksime. Spontaanselt vastates on raske hinnata, kas see oleks meile positiivne või negatiivne.»

Leiburi logo on Leiburi intellektuaalne omand, mille kasutamist saab Leibur kontrollida.

«Ma ei tea praegu öelda, kuidas seda on võimalik reguleerida, kui see [tätoveering] lõpuks teoks saab ja kuskilt välja paistab,» ütles Lankots. «Meie jaoks ei ole vahet, kas ta on Ints või keegi teine, kokkuvõttes on tähtis see, et kas meie korporatiivset sümboolikat juriidiliselt korrektselt kasutatakse. Leibur on väga väärikas kaubamärk ja Eestis üks tuntumaid. Kindlasti me jälgime selle avalikku kasutamist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles