Nõia-Ints tätoveerib Leiburi nime oma kannile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 selle hooaja hittsaate "Selgeltnägijate tuleproov" finaali salvestus Maakri tänaval 16.11.09 - - eksvangist selgeltnägija Indrek koos oma tüdruksõber Ingaga
Kanal 2 selle hooaja hittsaate "Selgeltnägijate tuleproov" finaali salvestus Maakri tänaval 16.11.09 - - eksvangist selgeltnägija Indrek koos oma tüdruksõber Ingaga Foto: Karli Saul
Nõia-Ints astub suvele vastu lustlikul meelel. Kauaaegne unistus, uuest ägedate värvidega tattoost, on teoks saamas. Staarnõid on otsustanud oma nime kannile tätoveerida.

«Pidin Leiburi nime juba vanglas endale tätoveerima, aga see lükkus edasi, sain varem välja. Aga nüüd on õige aeg, kevad on tulekul ja tahaks miskit värsket ja kirevat oma tattoode kollektsioonile lisada,» pajatab energiast pakatav Ints. 

Miks just Leiburi logona? 

No, minu perekonnanimi on Leibur ja Eesti üks tuntuim kaubamärk kannab ka juhuslikult sama nime - miks siis mitte? Tore ju... Ja mulle meeldivad  tohutult Leiburi firmamärgi värvid, erkkollane ja veripunane. Väga ilusad! 

Kuhu see Sulle tehakse? 

Algul plaanisin teha õlale, mul seal üks vaba plats. Aga õigem koht on siiski kann ehk siis suveks on mul Leiburi märk kannika peal. Rannas suspede väel liikudes peaks see hästi silma torkama.

Kes selle Sulle sinna tätoveerib? 

Üks parimaid tegijaid vanglas. Pool elu trellide taga istunud, nüüd sai korraks välja. 

Sind ennast eestlaste lemmikleibade küpsetaja märk tagumikul ei häiri?

Loomulikult mitte. Mul on Adidase märgid juba aastaid jalatalla all olnud. Kusjuures originaalkohtade peal, nagu tossudelgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles