Lihtsa-Triinu ja Dressi-Toivo abielu purunes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin ja Toivo Pilt
Triin ja Toivo Pilt Foto: Indrek Galetin
Tõsielusarjast «Lihtne elu» tuntuks saanud särtsaka blondiini Triin Tulevi ja tema ärimehest abikaasa Toivo Pildi aka Dressi-Toivo imekaunilt alanud armulugu sai läbi. Noorte abielu lahutati kohtus, vahendab
Kroonika.

Triin (23) ja Toivo (29) ilmusid esimest korda avalikkuse ette ajakirja Playboy glamuursel vastuvõtul.

Milline võrratu paar! - õhkasid kõrvalseisjad, kui seksikas Triin libises macholiku, kuid veidi kohmaka, tätoveeringutega kaunistatud Toivoga saali. Oli tunda tugevat nendevahelist energiat, kuid ka veidi ebavõrdset suhet - Toivo mõjus Triinu uue aksessuaarina.

Triin ja Toivo abiellusid novembris 2007. Kirge ja armastust tulvil mesinädalad veedeti päikeselisel Sri Lankal. Aasta hiljem augustis suundus noorpaar õnne otsima Taisse Phuketi paradiisirandadele.

Kuid ei ole paremat kohta abielu lõhkumiseks kui Tai elunautivad ja patused kuurordid. Läinud aastal hakkasid levima jutud, et härra ja proua Pildi abielu triivib karide poole. Põhjuseks Toivo väidetav suhe Tai maffiabossi tütrega. 

Möödunud kolmapäeval lahutas Harju Maakohus Triinu ja Toivo abielu. Kohtuistung möödus kiretult. Tuvikestel teineteisele varalisi pretensioone ei olnud. Triinu võttis tagasi oma neiupõlvenime Tulev. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles