Angelina Jolie kasvatab pisitütrest poissi?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie ja Brad Pitt lastega: vasakult pojad Pax ja Maddox ning tütred Shiloh Nouvel ja Zahara.
Angelina Jolie ja Brad Pitt lastega: vasakult pojad Pax ja Maddox ning tütred Shiloh Nouvel ja Zahara. Foto: Scanpix Sweden

Samal ajal, kui terve hulk pisikeste tüdrukute emasid lausa jumaldab roosasid seelikuid, lillekestega kingi ja kleidikesi, on Hollywoodi esikaunitar Angelina Jolie tütre riietamisest hoopis teistsugusel arvamusel.


Väljaanne Blick kirjutab, et kolmeaastane Shiloh Nouvel ei näe viimasel ajal sugugi tüdruku moodi välja. Ajakirja Life & Style viimase numbri esikaanel on toodud plikatirtsu pilt varasemast ja viimasest ajast ning vahe on märgatav.

Poolpika heleda juuksetuka asemel on tüdrukul nüüd lihtne poisipea ning ka riides on ta üsna poisilikult, kandes v-kaelusega kootud pulloveri ja polosärki.

Ühe allika sõnul olevat Angelina tütrele hiljuti terve kuhja poisteriideid ostnud.

Õli lisas tulle ka pereisa Brad Pitt, kes kuulsas Oprah Winfrey jutusaates tunnistas, et Shiloh tahab, et teda kodus Johniks kutsutakse. Nii kutsuvadki vanemad pisipiigat Johniks ning peavad ise seda päris armsaks.


Ajakirja Life & Style esikaant VAATA SIIT.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles