Film õpetab oma tervist looma

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: centerforspirituallivinglosgatos.org/matrix.html

Kolmapäeval, 10. märtsil kell 19 näeb Pärnus dokumentaalfilmi "Elav maatriks", mis viib vaataja imepäraste tervendusprotsesside teekonnale.


Film “Elav maatriks” toob esile uued ideed, mis puudutavad tervist ja selle tasakaalu loovaid tegureid. Intervjueeritakse teemasse süüvinud teadlasi, psühholooge, bioenergeetika valdkonna uurijaid ja holistilisi praktikuid, kes leiavad tervenemise potentsiaale uutes valdkondades. Energeetilisel informatsioonil põhinev meditsiin näib olevad väga tõhus.



Teadusmaailma juhtfiguurid uurivad inimkeha kvantfüüsika spektri kaudu. Nad on avastanud, et oleme palju enamat kui biokeemiline masin. Meie keha rakud on informatsiooni saatjad ja vastuvõtjad, kontrollides nii meie tervist. Filmis räägivad Lynne McTaggart, Eric Pearl, Bruce Lipton, Edgar Mitchell, Rupert Sheldrake, Dean Radin jt.



Filmi vaatamisele Pärnus Karusselli 23 hoovipealses majas järgneb arutelu, mille fookuses on meie enda füüsiline heaolu. Juttu tuleb tervisest ja tervendamisest ning sellest, mida saab iga inimene teha nüüd ja praegu.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles