Beyoncé avas heategevusliku kosmeetikakooli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tina Knowles, Beyonce Knowles ja New Yorgi linnapea Michael Bloomberg kosmeetikakooli avamisel.
Tina Knowles, Beyonce Knowles ja New Yorgi linnapea Michael Bloomberg kosmeetikakooli avamisel. Foto: Charles Sykes/AP
Popstaar Beyoncé avas USAs New Yorgis kosmeetikakooli, mis on mõeldud taastusravilt tulevatele endistele narkosõltlastele.

Idee sai alguse sellest, et 2008. aastal veetis Beyonce üheks filmirolliks valmistudes aega Brooklynis asuvas Phoenix House’i võõrutusravikeskuses, kirjutab Digitalspy.

Õnneks ei viibinud kaunis lauljanna siiski ravil, vaid elas lihtsalt sisse endise heroiinisõltlase Etta Jamesi rolli, mida ta hiljem filmis «Cadillac Records» täitis.

Pärast filmi valmimist annetas lauljanna oma honorari võõrutuskeskusele ning otsustas koos oma ema Tina Knowlesiga, et selle eest võiks hakata kosmeetikakursusi pakkuma – nii saavad endised sõltlased uusi oskusi omandada ja ravilt lahkudes kosmeetikuna tööle hakata.

Kool sai nimeks Beyoncé kosmetoloogiakeskus ning avas uksed sel nädalal. Avamisel osalesid ka popstaar ise ja tema ema Tina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles