Pattinson rõõmustab, et ei pea enam meiki kandma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Pattinson.
Robert Pattinson. Foto: Matt Sayles/AP
Näitleja Robert Pattinson rääkis, et tundis oma viimase filmi «Remember Me» võtetel suurt kergendust, et ei pidanud meiki kandma.

Romantilises draamas kõrgkooliõpilast mängiv noormees rääkis, et otsustas filmis osaleda eelkõige seetõttu, et tegu pole stereotüüpse teismelistele suunatud looga, vahendab Digitalspy.

«See on teistsugune,» ütles Pattinson ja lisas, et meigi puudumine oli eriti meeldiv. «Eriti see, et kogu seda meiki kandma ei pea, on mõnes mõttes kergendus. See oli üks peamisi asju.»

«Lugesin seda (käsikirja – toim.) pärast esimest «Videviku»-filmi ja see on mulle alati meeldinud. See oli mul alati kuskil ajusopis ning teise ja kolmanda filmi vahel see võimalus ka avanes, aga see oli väike ajavahemik, mis sobis ainult kindlat tüüpi filmi tegemiseks,» meenutas Pattinson.

«See film ei vajanud mingi eraldi ettevalmistust ja selles oli midagi teistsugust. See ei sobi tüüpilise teismeliste filmi mudeliga. Ma polnud sellist käsikirja varem lugenud ja see tundus üsna realistlik ning ma sain oma tegelaskujuga kergesti kontakti,» kiitis näitleja.

Pattinson lisas, et on oma «Remember me» tegelaskujuga alati suurt lähedust tundnud, kuigi ei tea isegi, miks see nii on.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles