Pulmaööl seksivad vähem kui pooled vastabiellunutest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pulmaööl seksivad vähem kui pooled vastabiellunutest
Pulmaööl seksivad vähem kui pooled vastabiellunutest Foto: SCANPIX

Pulmapäev ja –öö peaks olema vastabiellunute jaoks kõige õnnelikum, kuid paljude jaoks ei ole siiski õnnelikku lõppu.

Rahvusvaheline uuring näitas, et suur osa abiellunutest ei kinnita oma seotust pulmaööl seksimisega, edastab news.com.au.

Selle põhjuseks on enamasti see, et peigmees on nii purjus, et ta ei ole seksiks võimeline. Pruut aga liiga väsinud ja lihtsalt magama jäänud.

Samuti on pulmaööl tekkinud lahkarvamusi pulmade korraldamise kohta ning seksimise asemel abikaasad tülitsevad.

Uurijad küsitlesid 2138 inimest, kes olid abiellunud viimase kolme aasta jooksul. Rohkem kui pooled neist tunnistasid, et nad ei seksinud pulmaööl. 17 protsenti aga ootas pärast abiellumist seksiga rohkem kui kolm päeva.

24 protsendil juhtumitest oli peigmees seksimiseks liiga purjus. 16 protsendil juhtudest, pruut aga liiga väsinud. 13 protsendil mitte seksimise puhul oli pruut liiga purjus.

Neljal protsendil oli peigmees väsinud ja magama jäänud.

11 protsendi puhul oli vaja laste järele vaadata ning üheksa protsendil juhtumitest oli paar riidu läinud juba enne pulmapeo lõppemist.

Veel üheksal protsendil juhtumitest jäi seks ära, kuna paar oli sel ajal reisimas oma mesinädalate sihtkohta. Seitsmel protsendil aga pidutses paar öö läbi koos pulmakülalistega.

«Uuring näitas, et pulmaööl seksimine on hakanud kaotama oma tähtsust,» sõnas uuringu läbi viinud firma Voucher Codes Pro esindaja George Charles.

Ta lisas, et tänapäeval abielluvad paljud paarid pärast seda, kui nad on aastaid koos elanud. Selle tõttu ei ole pulmaööl seksimises nende jaoks midagi uudset.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles