«Top Geari» eks-Stig: Jeremy Clarkson käis mõnikord närvidele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ben Collins on Top Geari Stig
Ben Collins on Top Geari Stig Foto: SCANPIX

Võidusõitja Ben Collins, kes kehastas mitmed aastad «Top Geari» Stigi, tunnistas, et staarsaatejuht Jeremy Clarkson on hirmnaljakas, kuid võib mõnikord närvidele käia.

Collins vastas fännide küsimustele Redditi rubriigi «Ask Me Anything» vahendusel.

Kui temalt küsiti, kas ta sai paremini läbi Clarksoni, Richard Hammondi või James Mayga, vastas Collins: «Mulle meeldis kõigi kolmega koos töötada! Jeremy võib mõnikord olla nagu ora perses, kuid samal hetkel hirmnaljakas. Hammondile meeldib võidelda, mis on armas, ning James on püstihull - veetsin tunde vaadates, kuidas tema silmad peas ringi keerlesid nagu segasel.»

Collins lisas: «Hammondi õnnetuse päeval pidin mina selles autos olema, kuid mind kutsuti Jeremy juurde tööle. See oli hirmus juhtum ning õnneks sai ta terveks. Nagu ma ütlesin - Richard on võitlejahingega.»

Collins lahkus Stigi ametikohalt pärast seda, kui tema isik avalikuks tuli. Pärast seda osales ta kaskadöörina James Bondi filmides «Quantum of Solace» ja «Skyfall».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles