Modelli-Triinule ei meeldi võõrastega koos elada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triinu Lääne
Triinu Lääne Foto: Toomas Volkmann

Saate «Eesti tippmodell» esimese hooaja üks finaliste Triinu Lääne elab hetkel Saksamaal, kus ta omandab hambaarsti assistendi ametit, modellindusega tegeleb kaunitar praegu vaid hobikorras.

Buduaar uuris Triinu käest, kas ja millistel tingimustel oleks ta taaskord nõus mõnes tõsielusarjas osalema ning võõraste inimestega ühe katuse alla kolima. Jutuks tulid ka suurimad tüliallikad, mis võõraste inimestega koos elades kerged on tekkima.

Mis võhivõõrastega ühe katuse all elamisse puutub, siis Triinule see tegelikult ei sobi.

«Olen kokku puutunud võõraste inimestega ühe katuse all elamisega nii saate «Eesti tippmodell» raames kui ka selle väliselt ning ausalt öeldes mulle sellised tingimused ei sobi. Siiski sain saatest kaasa hea kogemuse ja kindlasti on see kogemus terveks eluks ning selle kaudu õppisin ka iseennast paremini tundma,» tõdes Triinu.

Kuid kas Triinu oleks nõus selle kõik uuesti läbi tegema?

«Jah, oleksin küll, kui temaatika on midagi sellist, mis mulle pinget pakuks ja idee oleks huvitav,» tunnistas Triinu.

Millised on suurimad tüliallikad, mis võõrastega koos elades esile kerkivad?

«Minu jaoks ei olnud raske kohaneda uues keskonnas ja uute tingimustega. Eks ikka oli probleeme köögis tööjaotuse ja toidu valmistamisega. Samuti oli vaja jagada üht dušinurka, kus kehtis reegel - kes ees, see mees! Otseloomulikult tuli meil ka peegleid sõbralikult jagada, et nägu mukkida ja riietus paika panna,» kommenteeris Triin ja lisas: «Kuna jõudsime enamjaolt väga hilisõhtutel koju ja varahommikutel alustasime päeva, siis meil oli välja kujunenud, et mõned tüdrukud käisid pesemas hilisõhtul enne magama minekut ja teised hommikul ehk siis kuidas kellegile mugavam tundus.»

Hommikusöögi valmistamisega probleeme ei tekkinud, kuid enda järelt koristamisega küll.

«Hommikusöögi valmistas igaüks endale ise ja koristamisega üritasime mingil määral ka tööjaotust teha, kuid nagu ka saatesarjast võis näha, oli meil sellega probleeme. Kellele tundus, et ta teeb rohkem kui teised ja vastupidi. Inimestena olime kõik küllaltki erinevad, kuid ilmselt arvestades eestlase tagasihoidlikku temperamenti, arvan et saime sellistes tingimustes küllaltki hästi hakkama. Ma leian, et kõik, mis näis olevat dramaatiline ja üle piiri, oli siiski vaid lõbus vürts meie niigi põnevasse ellu,» muigas Triinu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles