Alice Cooper astub Eestis lavale koos fantastilise naiskitarristiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alice Cooper astub Eestis lavale koos fantastilise naiskitarristiga Orianthi Panagaris
Alice Cooper astub Eestis lavale koos fantastilise naiskitarristiga Orianthi Panagaris Foto: promo

9. oktoobril 2013  Nokia Kontserdimajas toimuval Alice Cooperi kontserdil saab esmakordselt Eestis näha ja kuulda Steve Vai, Carlos Santana ja paljude teiste muusikasuurkujude lemmiklast, Michael Jacksoni viimase tuuri «This is it» esikitarristi Orianthi Panagarist!

Orianthi Panagaris on kaunis ja särav kitarrijumalanna, keda juba täna loetakse üheks parimaks naiskitarristiks maailmas.

Õuduste kuningas ja šokirokkar Alice Cooper, kodanikunimega Vincent Damon Furnier, on võimas ja hirmuäratav Rock and Roll Hall of Fame’i liige, mitmete põlvkondade iidol ning ajakirja Rolling Stones arvates «kõige armastatum hard-rokkar maailmas».

Cooper naaseb lavale, et esitada oma uut ja siiani kõige suurejoonelisemat Surmateatri showd «Raise the Dead», mis on spetsiaalselt teatrilavade jaoks loodud.

«Alice Cooperi «Surmateater» on kõige vapustavam teatraalne kontsert, mida kunagi näinud olen,» kirjutati ajalehes Quad-City Times.

«Surmateater» on tulvil müstikat, õudusi, košmaare ja palju muud põnevat, kusjuures pealtvaatajad pole mitte üksnes pealtvaatajad, vaid ka osalised karmis ja rokkivas etenduses, mille peaosas šokirokkar Alice Cooper. 

Alice Cooper on aastaid tagasi ütelnud: «Oleme siin selleks, et teha nalja kolme asja üle - seks, surm ja raha!»

Ta ei ole oma vaateid muutnud, vaid neid oma teatraalsele show'le lisanud… 

Koos Alice Cooperiga astub lavale ka Austraalia päritolu muusik Orianthi Panagaris (27), keda peetakse praegu üheks maailma parimaks naiskitarristiks.

Ta alustas oma karjääri juba 14-aastaselt.

Esimese proovikontserdi andis ta 15-aastaselt kitarrilegend Steve Vaile. 18-aastaselt alustas Orianthi koostööd maailmakuulsa Carlos Santanaga.

Peale eelmainitute on Orianthi olnud laval paljude muusika suurkujudega - Michael Jackson, Prince, Eric Clapton, Kid Rock, Michael Bolton jpt.

Tuntuse tõi Orianthile esikitarristi staatus Michael Jacksoni comeback-tuuril «This Is It», mis kahjuks toimumata jäi. 

Orianthi on küll sulni ja õrna välimusega naine, kuid ta rokib ja paneb ka kontserdipubliku rokkima! 

Pealtvaatajatel on võimalik nautida show’d nii istudes kui seistes. Saali mahub 1400 muusikasõpra. 

Nokia Kontsertsaali laval on võimsad dekoratsioonid, mida Alice Cooper kasutas ühisturneel koos Marilyn Mansoniga. Lavalt ei puudu ka pürotehnika.

Pealtvaatajat ootab vaimustav, teatraalne ja muusikaline elamus. Etenduses esitab Alice Cooper oma pika karjääri parimaid lugusid, seekord abiks ka Orianthi Panagaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles