Queen: Adam Lambert on kingitus taevast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lambert
Adam Lambert Foto: SCANPIX

Queeni liikmed Brian May ja Roger Taylor nimetasid koostööd laulja Adam Lambertiga «kingituseks taevast».

31-aastase laulja võlus Queeni järelejäänud liikmeid 2009. aastal, kui ta nendega Ameerika superstaarisaate finaalis esines, ning pärast seda on nad koos esinenud mitmetes riikides.

«Ta on erakordne,» ütles kitarrist Brian May iHeartRadiole antud intervjuus. «Tema hääl räägib enda eest. See hääl on üks miljardist. Adam suudab teha asju, mida ma pole kunagi varem oma elus kuulnud.»

«Adam Lambertiga on meil võimalus teha suuri asju. Ta on mingis mõttes kingitus taevast. Meil on väga lõbus ja temaga on lausa lust töötada. Ta on rõõmsameelne ja kahe jalaga maa peal. Me saame hästi läbi ja tunneme end perekonnana,» lisas May. «Selline koostöö ei saaks toimuda miljardi teise inimesega, kuid temaga see lihtsalt toimib. See tundub mugav ja hea, kuid samas on ka väljakutseks, sest ta tõlgendab laule omamoodi, mistõttu meie peame mängima teistmoodi. See hoiab muusikat elus.»

Trummar Roger Taylor polnud samuti kiitusega kitsi: «Isegi siis, kui tegime Adamiga Euroopas väikese tuuri ja ta oli just meiega alustanud, oli ta võrratu. Ta on meie laulude suurepärane tõlgendaja ja tal on tähelepanuväärne lavasarm. Naudime temaga töötamist väga.»

Adam Lambert on rääkinud, et Queen on alati tema suur lemmik olnud ning seda, et ta ühel päeval nendega lava jagada saab, poleks ta suutnud iial ette kujutada.

Queeni fännid jagunevad aga kahte leeri - kui osade arvates oleks Roger ja May pidanud pärast Mercury surma pillid kotti pakkima, siis teised rõõmustavad, et bänd veel laval on ja muusikat elus hoiab. Mida arvad Sina?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles