Armani armastab patšokke - aga sina?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Giorgio Armani SÜGIS/TALV 2010-2011
Giorgio Armani SÜGIS/TALV 2010-2011 Foto: AFP/ Scanpix

Miks, oh miks ometi ei võinud moejumal nii palju halastada, et õlgu laiaks venitavad patšokid oleks jäänudki moeajaloo prügikasti.


Kaheksakümnendate naistemoele iseloomulikud õlapadjandid on aga juba paar viimast aastat siin-seal vilksatanud. Õnneks siiski rohkem moelavadel kui tänaval.

Sipelgapihalistele modellidele võivad patšokid ju pisut vägevust lisada ja täitsa kenadki tunduda, kuid pilt muutub, kui patšokkidega pintsaku või mantli tõmbab selga keskmiselt tugeva kondiga põhjamaine naisterahvas.

Olgem ausad, lõuna-eurooplasega võrreldes küllalt pikka kasvu laiaõlgsed daamid kohutavad eemale nii mõnegi araverelisema mehepoja. Ka mõjub üpris kummastavalt vaatepilt, kus kahe laia õla vahelt küünitab välja pisike pea.

Niisiis, jäägu need patšokid ikka pigem moedisainerite fantaasiatesse nagu näitas ka Giorgio Armani oma uue sügiskollektsiooni esitlusel Milano moenädalal. Tema nägemust patšokkidest näed artiklile lisatud pilte lehitsedes.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles