Marko Matvere ja Kihnu Virve lähevad ühistuurile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kihnu Virve
Kihnu Virve Foto: Viru Folk

Alates järgmisest nädalast võib Eesti linnades kuulda-näha Marko Matveret ja Kihnu Virvet kontserttuuril «Merelaulud».

Järgmisel kolmapäeval, 10. märtsil Põlvast algav Marko Matvere & Kihnu Virve ühistuur toob meieni ligi kolme tunni jagu mereteemalisi laule ja lugusid.

Kihnu Virvet on alati ümbritsenud meri, juba üle 80 aasta. Just niikaua, kui ta on ilmas elanud. Olgu see siis Kihnu saarel või Manilaiul. Arusaadavalt on olnud Virvel võimalusi merd «künda» nii aerupaadi kui purjekaga, isegi kaluriamet on ära proovitud.

Marko Matverel küll nii pikka meremehekarjääri selja taga pole, seda aga vaid põhjusel, et eluaastaid veel pea poole võrra vähem kui Virvel. Mere ääres on aga üles kasvanud temagi. Marko huvitub purjelaevanduse ajaloost ning vähimagi võimaluse korral tegeleb ka ise purjetamisega.

Kontserdid toimuvad 10. märtsil Põlva kultuurikeskuses, 11. märtsil Vanemuise kontserdimajas, 14. märtsil Ugala Teatris, 15. märtsil Pärnu kontserdimajas, 16. märtsil Nokia Kontserdimajas ja 17. märtsil Jõhvi kontserdimajas.

Piletid hindadega 135-195 krooni on müügil Piletilevi müügipunktides üle Eesti.

Lisaks Marko Matverele ja Virvele lähevad tuuritama ka Kihnu Virve pereansambel ja akordionist Tiit Kalluste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles