Homme astuvad Von Krahli lavale kodumaised indie-staarid

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Röövel Ööbik esinemas Tallinna rokiklubis Rockstar´s üritusel «Stupido night» 26.märtsil
Röövel Ööbik esinemas Tallinna rokiklubis Rockstar´s üritusel «Stupido night» 26.märtsil Foto: Jelena Rudi
Homme astuvad Von Krahli lavale kodumaised indie-staarid Röövel Ööbik, Ans Andur ja Junk Riot.

Kolme suurepärase ansambli ühiskontsert toimub seoses Aron «Orants» Urb´i fotonäitusega «Soolo», mis omakorda leiab aset näituste sarja «Hea Muusika Näitus» raames, mis toob publikuni parimad fotojäädvustused kodumaistest rokkstaaridest.

Omanäolist ja kvaliteetset indie-muusikat loov Junk Riot on küll veel üsna noor bänd, ent juba pälvinud küllaldaselt tunnustust mitmete kontsertidega nii Eestis kui välismaal. 2009. aastal võitis Junk Riot ka Delfi noortebändide konkursi ning see saavutus on seni ansamblile vaid hoogu juurde andnud.

Tänaseks juba kaks ametlikku ning täispikka albumit välja andnud Ans. Andur tõestab jätkuvalt ja ilmekalt, et eestikeelse indie tulevik ei ole sugugi tume – pigem vastupidi. Kunagi mäletatakse ehk neid nelja Paide kutti kui Eesti Indie Päästjaid.

Ja muidugi Röövel Ööbik... Eesti muusikaauhindade galal pälvis legendaarseima ja rokkivaima kodumaise indie-bändi album «Ringrada» aasta albumi tiitli ning Röövel Ööbik tunnistati ka aasta rokkartistiks. Seega on neljapäeval kõigil huvilistel võimalik näha sõltumatu žürii poolt Eesti hetke parimaks rokkbändiks tunnistatud grupeeringut ning kuulda lugusid koduvabariigi parimalt albumilt - pärast seda pidu on kvaliteedilatt kõigi teiste rokiürituste jaoks seatud juba taevakõrgusesse.

Et ansamblite eel, järel ja vahepeal külastajad vaikuses viibima ei peaks, siis astuvad plaadimängijate taha neljapäeval Orants ja Maarja, kes tutvustavad publikule oma nägemust indie-paremikust.

«Featuring: Orants» toimub sel neljapäeval, 4. märtsil Tallinnas, Von Krahli teatri baaris (Rataskaevu 10) algusega kell 21.00. Pilet üritusele maksab esimesel tunnil (21.00 - 22.00) saabujatele 100 krooni ning hilisematele külalistele 125 krooni.

TUTVU ANSAMBLITE LOOMINGUGA:

Röövel Ööbik
http://www.myspace.com/rooveloobik
Ans. Andur
http://www.myspace.com/ansandur
Junk Riot
http://www.myspace.com/junkriot


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles