Vahur Kersna nikastas Aafrika reisil kaela

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Kersna
Vahur Kersna Foto: Marina Puškar
Telemees Vahur Kersna vigastas Niiluse kärestikel parvetades kaela ega naase niipea ekraanile.
Augusti keskel isapuhkuse katkestanud ja Aafrikasse telesaate «Rännud Kersnaga» tarvis mägigorillasid filmima sõitnud saatejuht sai kahenädalase Rwandas ja Ugandas viibimise ajal nii tugevalt vigastada, et pidi reisi pooleli jätma ning kiiremas korras Eestisse tagasi lendama, kirjutas SL Õhtuleht.
 

Vahur lindistas Niiluse jõel klippi kärestikuparvetamisest ja alla sõideti viienda kategooria kärestikust, mis on turistidele viimane piir, ning koos kohaliku paadijuhiga oli alusel üheksa inimest.

Seltskond hakkas paadijuhi juhendamisel liikuma, kuid vaevalt minutilise sõudmise järel pühkis esimene laine paadist kõik mehed.

«Vahuril läks kukkumine paadist kõige õnnetumalt, sest ta rebestas ilmselt oma kaelalihase ja seetõttu oli sunnitud ka reisisaate pooleli jätma ja enne lõppu peaaegu nädal aega varem koju tagasi pöörduma," kirjeldas üks üheksast paatkonnaliikmest, CV Keskuse juhatuse esimees Raivo Hein oma blogis õnnetust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles